Tweedehands bureaustoelen
voor betaalbare prijzen
Wij zijn wegens vakantie gesloten t/m 31 augustus
Waarom kiest u voor ons?

Een nieuwe inrichting voor uw kantoor of bedrijf. Dat is vaak een keuze die u eens in de zoveel jaren doet. U blijft de nieuwe inrichting jaren gebruiken. Het is dus zeer belangrijk dat het niet alleen nu voldoet aan uw wensen, maar ook in de toekomst.

Met onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van het inrichten van bedrijven en kantoren kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Door ook uw toekomstwensen en verwachtingen mee te nemen in uw beslissing ontstaat er een meerjaren plan waarmee u jaren verder kunt. En zeker aangezien u jaren op uw bureaustoel zult zitten is dit van groot belang!

Door onze nauwe samenwerking met onze leveranciers van budget kantoormeubelen kunnen wij uw kantoor geheel op maat inrichten. Van bureaustoelen, bureaus, kantoorkasten, archiefmeubelen, kantinestoelen tot aan de verlichting aan toe. Wij zorgen dat u de juiste inrichting krijg!

Tevens hebben wij een eigen service dienst en kunnen wij uw meubelen ook snel repareren indien dit nodig is. Wij verlenen graag full service aan al onze klanten.

Wij staan voor vakkennis, kwaliteit, duurzaamheid en tevreden klanten!