Tweedehands bureaustoelen
voor betaalbare prijzen
Wij zijn wegens vakantie gesloten t/m 31 augustus
Verkoop van gebruikte en nieuwe kantoormeubelen

Door onze grote netwerk van leveranciers van A-merken kunnen wij u een ruim assortiment aanbieden. Wij verkopen alles op de juiste manier en wij hebben voor ieder budget de juiste mogelijkheden. Kantoorkasten, archiefinrichting, bureaus, tafels, bureaustoelen, gewonen stoelen, kantine meubelen, verlichting, recepties en andere kantoormeubelen zijn allemaal te verkrijgen bij A&I Kantoorinrichting.

U weet exact wat u wilt? Bel ons dan snel voor een vrijblijvende prijsopgave. Ook als u al een offerte heeft doen wij graag een second opinion. Vaak is de prijs van groot belang echter bij ons krijgt u tevens een uitstekende service!

Ook voor gebruikte kantoormeubelen kunt u bij ons terecht. Soms zijn de kantoormeubels nog als nieuw en hoeft er weinig aan te gebeuren. Soms echter dienen ze een kleine beurt te krijgen. Nieuwe stof, een nieuw wieltje of deurknop en hij is weer als nieuw! Uiteraard worden alle gebruikte kantoormeubelen goed nagekeken zodat u een bureau, bureaustoel, kast of andere kantoormeubel koopt dat helemaal goed is!

Wij zijn al jaren de vaste leverancier van vele bedrijven. Graag nemen wij u ook op in ons klantenbestand om een gedegen en goede relatie aan te gaan.

Neem nog vandaag contact met ons op om te ontdekken hoe wij elkaar van dienst kunnen zijn!