Tweedehands bureaustoelen
voor betaalbare prijzen
Wij zijn wegens vakantie gesloten t/m 31 augustus
Het hele traject van advies tot levering

Na een adviesgesprek waarin uw wensen en de mogelijkheden worden besproken zullen wij voor u de juiste kantoormeubelen hierbij zoeken. Deze worden dan besproken en als u ze besteld wordt het gehele proces in gang gezet.

Wij bestellen uw meubelen of leveren ze vanuit voorraad aan uw bedrijf en zorgen dat ze netjes worden opgeleverd. Alle afspraken worden bij de levering nagelopen en alles wordt zorgvuldig nageteld. Hierbij worden de puntjes op de i gezet zodat alles tip top in gebruik genomen kan worden door u en uw personeel.

Ook na de levering kunt u bij ons terecht als u vragen heeft of als er mogelijk wijzigingen moeten komen. Vaak zien we dat er nog extra meubelen worden besteld waarover men tijdens het adviesgesprek nog twijfels had. Dit is natuurlijk mogelijk. Onze service stopt niet op het moment dat u uw nota heeft voldaan en de kantoormeubelen zijn geleverd.

Bij ons hoeft u er tevens niet bang voor te zijn dat u van het kastje naar de spreekwoordelijke muur wordt gestuurd. Bij ons heeft u een contactpersoon die zorgt dat alles vlekkeloos verloopt.

Van A tot en met Z wordt alles voor u geregeld door ons!