Tweedehands bureaustoelen
voor betaalbare prijzen
Wij zijn wegens vakantie gesloten t/m 31 augustus
De oplevering van uw kantoormeubelen

Na een zorgvuldig advies over de juiste inrichting van uw bedrijf of kantoor volgt de levering van de kantoormeubels! Een spannende dag!

In overleg met onze leverancier en u spreken wij een datum af wanneer de kantoormeubelen geleverd dienen te worden. Indien wij uw kantoormeubelen op voorraad hebben dan kan dit zeer snel gaan!

Op de dag van levering is het belangrijk dat u een goede plek heeft voor onze vrachtwagen zodat wij het kantoormeubilair snel en veilloos bij uw bedrijf naar binnen kunnen brengen. Hier worden de kantoormeubelen vervolgens nageteld. Vervolgens worden ze naar de juiste plek gebracht en uitgepakt. Als ze allemaal op hun plek staan worden alle kantoormeubelen nog een keer nagelopen en gecontroleerd op volledigheid en mogelijke beschadigingen.

Als alle puntjes op de i staan tekent u voor ontvangst en kunt u de kantoormeubelen in gebruik nemen!

Wij vinden het belangrijk dat alles zo vlekkeloos en snel als mogelijk gebeurt zodat u uw dagelijkse activiteiten niet te lang hoeft te onderbreken. U kunt dus zo snel mogelijk weer op uw nieuwe bureaustoel verder gaan met de orde van de dag!

Ontdek onze sterke service en correcte oplevering!