Tweedehands bureaustoelen
voor betaalbare prijzen
Wij zijn wegens vakantie gesloten t/m 31 augustus
Nieuws

Een nieuw tijdperk, ook voor A&I kantoorinrichting(31-10-2014)

Het is zo ver! De plannen lagen er al langer, maar onze klanten gaan voor. Daarom werd de lancering van de compleet nieuwe website uitgesteld tot oktober.

In de moderne tijd van mobiel internet waarbij iedereen altijd en overal bereikbaar is kon het niet uitblijven; de website van A&I kantoorinrichting is volledig vernieuwd!
De structuur van ons internet portal is vanaf de eerste regel tekst volledig opnieuw opgebouwd en voldoet nu aan de laatste eisen op het gebied van webdesign en gebruiksvriendelijkheid en maakt gebruik van beproefde maar ook nieuwe technieken.

Responsive design
De vernieuwde website biedt optimaal gebruikersgemak. Ongeacht de schermbreedte krijgt de gebruiker altijd een volledige website in beeld, waarbij ook de bedieningselementen aangepast zijn aan een groter of kleiner beeldformaat. Op een Mac, PC of mobiele apparaten zoals een iPhone of Android device.

Dit responsive design biedt de gebruiker vooral op mobiele apparaten een aantal voordelen waarbij snelheid waarmee de webpagina beschikbaar is het meest opvallende is. Daarnaast is een aantal afbeeldingen verkleind waardoor de hoeveelheid data die nodig is om de webpagina weer te geven verder afgenomen is.

Gebruikerservaring
We hopen dat u nog makkelijker door de website navigeert en nog eenvoudiger de informatie vindt die u zoekt. Mocht u desondanks niet geheel tevreden zijn met de nieuwe layout en vormgeving, aarzel dan niet en geef ons [feedback] zodat wij deze opmerkingen kunnen gebruiken onze klanten nog beter van dienst te zijn.


Deze website gebouwd volgens de 2B2-norm, maar ook particulieren zijn van harte welkom.

Proefzitten of reparatie?
Indien u een bezoek wilt brengen aan onze werkplaats of één van de de demostoelen wilt proberen verzoeken we u vriendelijk telefonisch een afspraak te maken.