Tweedehands bureaustoelen
voor betaalbare prijzen
Wij zijn wegens vakantie gesloten t/m 31 augustus
Herstofferen
Herstofferen... Dat deden ze vroeger toch met opa’s favoriete leunstoel? Dat klopt. Maar tegenwoordig is het ook mogelijk om uw favoriete bureaustoel opnieuw te bekleden. Met identieke stof en in dezelfde kleur. Of misschien juist een nieuwe kleurstelling die beter bij uw interieur past. Het kan allemaal bij A&I Kantoorinrichting.

Bureaustoel opnieuw bekleden
Anno 2015 is het niet vreemd meer om te kiezen voor efficiënt hergebruik van bestaande producten. Waar het vroeger in bedrijven hip was om elke 4 jaar nieuwe bureaustoelen voor de hele afdeling te bestellen, is het tegenwoordig juist trendy om te kijken hoe je met beperkte middelen tot een vergelijkbaar resultaat kunt komen. Dit is de markt waar A&I Kantoorinrichting zich met het opnieuw stofferen van A-merk bureaustoelen op richt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Natuurlijk heeft u aandacht voor een beter milieu. Er wordt niet zomaar iets uitgeprint en u rijdt in een maatschappelijk verantwoorde hybride. Maar hoe zit dat met de bureaustoelen? Hergebruik is altijd beter voor het milieu, ook al zijn er veelbelovende initiatieven zoals Cradle2Cradle.
Door uw bureaustoel een tweede leven te gunnen met een volledig nieuwe bekleding spaart u niet alleen het milieu. U spaart ook uw portemonnee.

1 of 50
Of het nu gaat om één individuele stoel of om het opnieuw stofferen van 50 bureaustoelen, bij A&I bent u verzekerd van constante kwaliteit en een efficiënte manier van werken.
Indien u meerdere stoelen wilt laten herstofferen, is dat ook mogelijk op uw eigen locatie. U beperkt daarmee de overlast voor het personeel en de restyling gaat niet ten koste van de arbeidsproductiviteit in uw bedrijf.

Slijtvast
De stof die wij gebruiken is net zo comfortabel als u gewend bent. Ook is de slijtvastheid minimaal gelijk met de huidige bekleding. In veel gevallen is onze bekleding slijtvaster, tot 98K Martindale.

Uw probleem is groter
Het kan ook voorkomen dat niet alleen de bekleding aan vervanging toe is vanwege vlekken of slijtage maar ook de stoelvulling teveel heeft moeten doorstaan. Ook daar hebben we oplossingen voor, waardoor u weer optimaal gebruik kunt maken van uw bureaustoel.

Uw probleem is onze zorg. Binnen afzienbare tijd kunt u weer comfortabel zitten.