Tweedehands bureaustoelen
voor betaalbare prijzen
Wij zijn wegens vakantie gesloten t/m 31 augustus
Geschiedenis van Advies en Inrichting Kantoorinrichting
Advies en Inrichting Kantoorinrichting of ook A&I Kantoorinrichting is in 1998 opgericht en ingeschreven bij de kamer van koophandel. Het verkrijgen van de juiste expertise binnen de kantoorinrichting is echter al in 1995 begonnen.

Na een drietal jaren ervaring bij andere bedrijven is A&I Kantoorinrichting opgericht om een grotere service te bieden aan haar klanten. Ook zagen wij veel meer mogelijkheden om een nog betere prijs kwaliteit aan te bieden. Dit bleef niet onopgemerkt en al snel volgden vele klanten. Scholen, kantoren, winkels en bedrijfsruimtes werden door ons ingericht. En onze klanten van het eerste uur bleven ons trouw en bestelden ook kantoormeubelen als deze aan vervanging toe waren.

Door de grote vraag van in eerste instantie startende ondernemers naar gebruikt kantoormeubilair zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing! Doordat kantoormeubelen vaak niet geheel versleten waren, maar bijvoorbeeld alleen het zitvlak of de wielen van een bureaustoel zagen wij het licht. Door zelf de gebruikte kantoormeubelen te reviseren en opnieuw te stofferen zien ze er als nieuw uit! Op deze manier konden wij de startende ondernemers voor een zeer scherpe prijs een uitstekend product aanbieden! Gebruikte bureaustoelen, bureaus, kasten, opbergmeubelen en ander kantoormeubilair kreeg een tweede leven.

Wij bedienen dus al jaren een grote markt voor nieuw en gebruikt kantoormeubilair.