Tweedehands bureaustoelen
voor betaalbare prijzen
Wij zijn wegens vakantie gesloten t/m 31 augustus
Goed advies & expertise

U bent op de website van Advies en Inrichting Kantoorinrichting. Een bedrijf dat al sinds 1998 actief is op het gebied van kantoorinrichting. U kunt bij ons niet alleen terecht voor goed kantoormeubilair, maar ook voor een goed advies.

Met onze ervaring kunnen wij u op de juiste manier adviseren om een juiste keuze te maken die geheel aansluit bij uw budget en uw wensen. Door uw wensen centraal te zetten met daarbij een aansluitend advies kunnen we uw kantoor, winkel of bedrijfsruimte efficiƫnt inrichten.

Met de juiste expertise weet u dat u krijgt wat u graag wilt. Een inrichting die geheel aansluit bij de uitstraling die u uw bedrijf wilt geven. Dit kan gebeuren met de bekende merken als Ahrend of HAG of een van de andere A merken zijn die wij leveren.

Om een aansluiting te vinden op ieders budget kunt u er ook voor kiezen om opnieuw gestoffeerde of gebruikte kantoormeubelen aan te schaffen. Hier kunnen wij u ook bij van dienst zijn! Dit is niet alleen goed voor uw budget. Het is ook goed voor het milieu aangezien u de kantoormeubels een tweede kans geeft! En vaak is dat niet te zien.

Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht, ook na de aankoop van uw kantoormeubelen. Wij verzorgen ook de reparatie en het opnieuw stofferen als dit nodig of gewenst is.

Graag gaan wij een duurzame relatie aan met u! Informeer nog vandaag geheel vrijblijvend naar uw mogelijkheden!