Tweedehands bureaustoelen
voor betaalbare prijzen
Wij zijn wegens vakantie gesloten t/m 31 augustus
Copyright
Met deze copyright en disclaimer willen wij u graag wijzen op de juridische zaken die van belang zijn voor deze website (kantoorinrichting.com).

Alle foto's zijn gemaakt door een fotograaf omdat wij streven naar een unieke website met unieke foto's. Foto's waar wij in hebben geïnvesteerd om onze klanten en website bezoekers van kantoorinrichting.com te voorzien van hoogwaardige informatie.

Alle teksten zijn geschreven door een tekstschrijver omdat wij streven naar een unieke website met unieke teksten. Teksten waar wij in hebben geïnvesteerd om onze klanten en website bezoekers van kantoorinrichting.com te voorzien van hoogwaardige informatie.

U begrijpt dat wij deze teksten uniek willen houden op onze websites voor kantoor inrichting en kantoormeubilair. Dit heeft meerdere redenen. De belangrijkste is hierbij al gegeven! Daarnaast wijzen wij u ook graag op de wet auteursrecht. Hierin wordt de content van een website voor kantoormeubelen of een boek of ander medium beschermd tegen mensen die ervan uitgaan dat alles wat ze zien ze klakkeloos mogen knippen en plakken.

Onze website is onderhevig aan de wet auteursrecht en wij zullen er ook niet voor schromen als onze copyright wordt geschonden deze aan te spreken. Denkt u hierbij aan celstraffen en geldboetes die in deze wet zijn opgenomen.

Wij willen u op deze website van kantoormeubilair niet aan het schrikken maken met deze pagina echter wel duidelijk informeren hoe het een en ander werkt! Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee!

Dus ook de foto's en teksten van ons tweedehands kantoormeubilair en onze kantoormeubelen, bureaustoelen, kasten en andere toebehoren willen wij graag beschermen!

Graag verwelkomen wij u op onze locatie of komen wij naar u toe om de mogelijkheden van nieuwe kantoormeubelen of gebruikte kantoorinrichtingen te bespreken. Er is veel mogelijk en u kunt rekenen op onze excellente service en eigen onderhoudsdienst!