Tweedehands Ahrend 230 bureaustoelen
voor betaalbare prijzen
Wij zijn wegens vakantie gesloten t/m 31 augustus
De Ahrend 230 bureaustoel

Iedereen wil natuurlijk goed en lekker recht achter het bureau zitten. Het is de werkhouding welke ervoor zorgt dat je volop energie houdt en actief kunt werken. Het is heerlijk om te ontdekken welke verschillende kleuren er trouwens zijn van deze mooie bureaustoel. De Ahrend 230 is een bureaustoel welke vele jaren mee zal gaan. Ook kent de bureaustoel verschillende instelmogelijkheden. Met een sterke zwarte voet is het mooi om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Waarom voor deze bureaustoel van Ahrend kiezen?

De Ahrend 230 bureaustoel is een frissen, sterken en comfortabele stoel. Hiermee heb je al de drie belangrijkste redenen te pakken. Misschien hoort hier voor jou nog een vierde reden bij waarom jij voor deze bureaustoel kiest? De Ahrend 230 bureaustoel is er een met een tijdloos model. Het is daarom slim om hier voor te kiezen. Je zal er zeker geen spijt van krijgen als je voor een mooie bureaustoel als deze gaat kiezen.

Wacht niet langer en ontdek hoe lekker je in deze Ahrend bureaustoel (het 230 model) kunt zitten. We weten zeker dat je er voorlopig niet meer uit weg te slaan bent. Genieten is het gewoon!