Tweedehands bureaustoelen
voor betaalbare prijzen
Wij zijn wegens vakantie gesloten t/m 31 augustus
Ahrend bureaustoelen
Menig kantoorinrichter kiest voor Ahrend. En die keuze is niet zonder reden; Ahrend bureaustoelen staan bekend om hun ergonomisch design, vooruitstrevende techniek en vooral jarenlang zorgeloos gebruik.
Kiest u ook graag voor Ahrend bureaustoelen maar weerhoudt de hoge aanschafprijs u? Overweeg dan eens een compleet gereviseerde Ahrend bureaustoel van A&I Kantoorinrichting.

Zo goed als nieuw
Bureaustoelen van A&I Kantoorinrichting zijn gereviseerde bureaustoelen. Strikt genomen zijn ze dus niet nieuw, maar in het geval van onze bureaustoelen niet van nieuw te onderscheiden.
Elke bureaustoel wordt grondig gecontroleerd op de mechanische werking van de verschillende onderdelen. Onderdelen die defect zijn worden vervangen, dit doen we ook wanneer we twijfels hebben over de duurzaamheid van een bepaald onderdeel. Alleen daarom al kunnen we 6 maanden garantie geven op alle door ons geleverde Ahrend bureaustoelen.
Vanzelfsprekend wordt zowel de zitting als de rug grondig gereinigd maar indien nodig zelfs compleet vervangen door een volledig nieuwe duurzame bekleding in hoge kwaliteit stof.

Milieuvriendelijk oplossing
Behalve de economische voordelen die de aankoop van een gereviseerde Ahrend bureaustoel biedt (een Ahrend 230 is bij ons honderden euro’s voordeliger aan te schaffen) draagt u ook bij aan een beter milieu. Hoewel ook Ahrend een zeer eco-vriendelijk productieproces heeft is hergebruik natuurlijk nog altijd het minst belastend voor mens en milieu.