Tweedehands bureaustoelen
voor betaalbare prijzen
Wij zijn wegens vakantie gesloten t/m 31 augustus
Advies en Inrichting Kantoorinrichting

Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Wij hebben echter tevreden klanten in geheel Nederland. Wij werken namelijk landelijk en niet alleen in de regio Amsterdam.

Vooral door het gebruik van internet weten mensen uit het hele land ons te vinden en zijn wij landelijk gaan werken. Door ons goede assortiment en onze jarenlange ervaring weten wij hoe wij ieder bedrijf kunnen bedienen. Of dit nu een winkel, kantoor of bedrijfsruimte is. Bij ons vindt u de juiste kantoor meubelen voor de juiste prijs!
Ook hebben wij projecten gedaan voor scholen, gemeentes en overheidsinstanties. Die hebben immers ook het juiste meubilair nodig om iedere dag achter hun bureau te kunnen schuiven en hun werk goed te kunnen doen.

Naast de verschillende modellen besteden wij ook veel aandacht aan de juiste instellingen voor de mensen die gebruik maken van ons kantoormeubilair. Door flexibele instellingen toe te passen kan het bureau en de bureaustoel bijvoorbeeld juist worden ingesteld zodat het geheel aan de ARBO voldoet. Dat is tegenwoordig zeer belangrijk aangezien hier zeer veel op wordt gelet! Wat een goede zaak is! Beter voorkomen dan genezen is ons motto hierbij.
Een goed advies is dus net zo belangrijk als een mooi stuk kantoormeubilair!

Bent u toe aan nieuwe kantoormeubelen en wilt u vooraf ook een goed advies voor uw inrichting? Neem dan contact met ons op!